Pinnen op Pinterest

Je vind ze overal. De verschillende uit te printen overzichten voor jouw budget overzicht. De meeste mensen hebben Pinterest al ontdekt en je kunt daar veel printjes en tips vinden. Ben je nog niet bekend met Pinterest of gebruik je het nog niet. Dan word het nu de hoogste tijd om je daar in te verdiepen. Als je een laag inkomen hebt en dus niet veel te besteden hebt dan kun je alle tips gebruiken. Ga maar eens rondneuzen op Pinterest.

Je vind er veel tips om geld te besparen, maar ook hoe je jouw financiën beter kunt organiseren. Je vind er mooie budget overzichten die je maandelijks kunt gebruiken, zodat je goed weet wat je te besteden hebt. Buiten dat zijn er leuke tips te vinden om dingen in huis beter te organiseren. Denk aan ruimtebesparende ideeën en schoonmaakschema’s. Budgetvoeding, budget woon- en tuinideeën, budget DIY en budgetkinderfeestjes.

Ik heb een paar handige berichten voor je opgezocht.

1. Een 6 stappenplan om met je budget te beginnen.

Artikel van

thefinancegirl.com    Lezen

2. Budgetvoeding.

Artikel van

Bloglovin’  Lezen

3. Maandelijks budgetoverzicht

Artikel van

Jamie | DIY – Organizing, Crafting, Cooking, Homeschooling, and More!!   Lezen

4. De Budgetblogster

Uiteraard heb ik zelf ook een Pinterest account en ben eerlijk gezegd wel een beetje verslaafd hieraan geraakt. Hieronder een paar linken van een aantal van mijn borden.

 

https://nl.pinterest.com/jolanda1972/de-budgetblogster/

https://nl.pinterest.com/jolanda1972/budget/

https://nl.pinterest.com/jolanda1972/organise/

https://nl.pinterest.com/jolanda1972/recycle/

 

Zo heb je toch een aantal ideeën gekregen van wat je allemaal op Pinterest kunt vinden. En voor onze zuinige, dagelijkse leven zijn alle budgettips welkom.

Veel plezier op Pinterest.

SUCCES!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.