OVER MIJ

Hallo, Ik ben Jolanda de Jong.

Ik ben de budgetcoach achter deze budgetblog. Als budgetcoach deel ik graag mijn informatie, ideeën, ervaringen en oplossingen voor een schuldvrij leven en kijk ik hoe ik nog meer geld over kan houden aan het eind van de maand.

Ik ben een out of the box denker en denk altijd in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Buiten dat ben ik als budgetcoach best streng. En niet alleen voor mijn klanten, maar ook zeker voor mezelf. Hierdoor heb ik het voor elkaar gekregen om tijdens de periode, dat ik zonder baan en met een uitkering thuis zat, toch mijn hoofd boven water kon blijven houden.

Op deze website deel ik veel van mijn informatie en ervaringen met jou en hoop ik dat ik op deze manier ook  veel mensen kan bereiken en helpen.

Heb je hulp nodig om jouw financiële situatie op orde te krijgen? Schroom niet en trek aan de bel. Wacht vooral niet te lang met hulp zoeken, want de problemen kunnen zich alleen maar verder opstapelen. Iedere maand komen dezelfde cijfers weer om de hoek kijken.

Wil je stapsgewijs jouw financiën aanpakken dan adviseer ik jou om mee te doen met het 12 weekse budget programma. In 12 weken tijd krijg je jouw situatie op orde. Kijk op de pagina BOOST YOUR BUDGET voor meer informatie.

Ik hoop dat je veel zult hebben aan mijn blogberichten op deze website en mocht je mijn hulp in willen schakelen dan zou ik zeggen, niet twijfelen, gewoon doen!