Kringloop.

Ja hoor ze is weer geweest.

Ik was in de buurt en kon het niet laten.

Had ik wat nodig? Nee!

Had ik zin om te struinen? Ja.

 

Het lijkt hier binnen- en buitenshuis zo zoetjes aan wel een kringloopwinkel. In de loop der jaren heb ik al aardig wat verzameld. Daar hou ik van. Verzamelen, verzamelen en nog eens verzamelen. En vooral niets wegdoen. Nee, dat doen we niet. Ja, soms. En het is toch kicken als je voor weinig iets leuks koopt? Deze twee canvassen had ik vorige week gescoord voor drie euro per stuk. die hangen nu onder het afdakje bij de schuur. Al die mooie kleuren, daar word ik vrolijk van.

 

 

Ik had op Pinterest pas een leuke foto gezien van een schutting die vol hing met kannen. Ik ben gek op aardewerk, dus ik had gelijk een oplossing voor mijn eigen saaie schutting. Dus elke keer als ik nu in de kringloopwinkel loop speur ik naar kannen. Vandaag had ik geluk en heb weer een leuke op de kop kunnen tikken. De kleintjes hangen er nog bij, maar die ga ik te zijner tijd apart hangen onder het afdakje.

 

 

Daarbij had ik nog twee leuke oude schilderijtjes gekocht voor maar drie euro per stuk.

 

 

Ze staan nu nog even op het kastje, maar ze komen erboven te hangen. Het kastje heb ik ook eens bij de kringloopwinkel vandaan gehaald voor € 25,- en dat bloemenbakje voor een euro. Het plantje had ik van mijn vader en moeder gekregen. Hoe leuk is dat hè.

 

 

Ik heb de smaak weer helemaal te pakken en ben helemaal happy als ik weer wat leuks heb gevonden voor niet teveel centen.

Heb jij nog iets gescoord bij de kringloopwinkel de laatste tijd? Kijk ook maar eens op Pinterest voor leuke ideeën om je huis gezellig te maken zonder dat je er al teveel geld aan kwijt bent.

 

SUCCES! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.